Hartelijk welkom in het Zillertal

Heetelijk welkom in het Zillertal
Ondek de schoonheid van een intacte natuur en laadt uw accu weer op

Tiroler Gastvriendelijkheid

Tiroler Gastvriendelijkheid
ons doel is uw oponthoudoud zo aangenaam mogelijk te maken

Moderne Landhuisstijl en Tiroler flair

Moderne Landhuisstijl en Tiroler flair
Voel u thuis in onze ruime kamers en appartementen

Culinair genieten

Culinair genieten
Wij verwennen u graag in ons eigen goed burgerlijk restaurant

Genieten in Restaurant Mühlbacher

Genieten in Restaurant Mühlbacher
Kwaliteit staat bij ons bovenaan als wij u met culinaire gerechten verwennen

Ons restaurant

Culinaire lekkernijen horen voor ons bij een geslaagde vakantie gewoon erbij. Vooral na een prachtige skidag of trektocht in de adembenemende bergwereld van het Zillertal is een voortreffelijk menu de bekroningvan een ongetwijfeld geslaagde dag. 

Geniet van de goede burgerkost in ons a la carte restaurant. Wij serveren verschillende grillspecialiteiten, nationale en internationale gerechten, maar ook Tiroler lekkernijen. Natuurlijk hechten wij veel waarde aan regionale produkten welke in onze eigen slagerij zorgvuldig verwerkt en bereid worden. Op aanvraag serveren wij vanzelfsprekend ook vegetarische en gluten-vrije gerechten.

Daarom is de hoge kwaliteit van de gerechten, vanaf het inkopen van de ingredienten tot en met de bereiding vanzelfsprekend voor ons. Als traditioneel familiepension is de versheid van de lokale ingredienten erg belangrijk voor ons. Voor onze gerechten kiezen wij dan ook alleen de beste ingredienten.

En overigens maak na een voortreffelijke maaltijd nog eens een uitstapje in onze eigen huisbar MTS, en laat de avond onder het genot van een fris getapt bier of een glas wijn in aangenaam gezelschap eindigen.

Op volle kracht en goed gesterkt tijdens de dag, zo moet het zijn.

Laat u zich al vanaf de morgen door ons verwennen met een rijkelijk en krachtig ontbijt in een gemoedelijke atmosfeer.

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt in restaurant Mühlbacher. Wij trakteren u op een voedzaam ontbijt voor die extra portie energie die u zeker bij het skieen, wandelen of andere aktiviteiten goed kunt gebruiken.